My Manager

Web & Mobile App
My Manager

Ndertimi i një aplikacioni web dhe mobile responsive, i përshtatshëm dhe funksional për të gjitha paisjet Pc, Laptop, Tablet, Smartphone. Të gjithë përdoruesit mund të aksesojnë të dhënat e ruajtura nga ata në kohë reale, kudo. I krijuar me teknologjinë Cloud dhe shumë i thjeshtë në përdorim.

 
Albanian
Kontakto Tani
1
Pershendetje!
Si mund tju ndihmojme ?